Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2012 15:20

Спецтема: Луценко за ґратами

У лікарні божаться, що вікно в палаті Луценка не забивали

У лікарні божаться, що вікно в палаті Луценка не забивали
У лікарні запевняють, що вікно в палаті пластикове. Фото: www.facebook.com

Вікна в палаті Київської міської клінічної лікарні швидкої допомоги, де наразі перебуває екс-глава МВС України Юрій Луценко, ніхто не забивав, стверджує головний лікар цієї лікарні Олександр Ткаченко у відповідь на заяви дружини екс-міністра Ірини.

"Мені дивно чути такі дурниці. Це дурниці. Ніхто нічого не забивав. Це палати, які числяться за конвойним полком, там металопластикові вікна. Я ще раз повторюю: вікно ніхто не забивав", - сказав він в четвер.

Водночас, якщо придивитися на вікно, з якого виглядав на Великдень Луценко, то видно, що воно дерев'яне, а не пластикове.

Нагадаємо, що дружина екс-міністра Ірина Луценко повідомила, що на Великдень після того, як Луценко виглянув у вікно і привітав українців зі святом, вікна його палати забили.

За інформацією прес-служби "Народної самооборони", шпінгалети на вікнах прибрали, а в палату поставили двох чергових - працівника СІЗО і міліціонера.

"Познімали шпінгалети на вікні, щоб його не можна було відкрити, їх забили. Щоб воно навіть не відкривалося. Сьогодні, наприклад, холодно, а якщо буде жарко, то в палаті не можна буде знаходитися і навіть дихати, не можна буде провітрювати", - наголосила прес-секретар "Народної самооборони" Лариса Сарган.

Зараз ви читаєте новину «У лікарні божаться, що вікно в палаті Луценка не забивали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути