Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2007 16:19

У кримських списках БЮТ знайшов 19 тисяч "двійників"

Кримська організація Блоку Юлії Тимошенко заявляє про підготовку в Криму деякими політичними силами масової фальсифікації результатів дострокових виборів до Верховної Ради України.

Сьогодні на прес-конференції в Сімферополі лідер кримського БЮТ, депутат Верховної Ради України 5-го скликання Андрій Сенченко заявив, що фальсифікувати вибори в Автономній Республіці Крим збирається "партія влади" - тобто представники Партії регіонів. "Очевидно, що в Криму ця фальсифікація робиться тими людьми, яким належить влада в країні й у Криму", - сказав Сенченко.

За його словами, у кримських "регіоналів" почалася "істерика", тому що їхній рейтинг у Криму, за даними "бютівців", упав до 37%. Тому, вважає Сенченко, Партія регіонів прагне шляхом фальсифікації виборів "намалювати" собі рейтинг вище.

Як розповів Сенченко, БЮТ провів перевірку одного з трьох районів Сімферополя – Київського району, в результаті було виявлено безліч "двійників". Наприклад, до списку виборців за однією й тією ж адресою (в одній квартирі) включені "Данилов Сергій Тимофійович" і "Данiлов Сергій Тимофійович".

За словами Сенченко, такі "технічні помилки" носять масштабний характер, що свідчить про сплановану акцію з фальсифікації виборів.

За словами Сенченка, в Криму "бютівці" виявили 19 тисяч "двійників", також виявлено включення до списків неповнолітніх дітей і більше 20 тисяч осіб, старших 85 років. Як зазначив Сенченко, в Криму не проживає стільки довгожителів. Всього, за оцінками лідера кримського БЮТ, до списків по Криму включено зайвих майже 40 тисяч осіб – тобто об`єм фальсифікацій становить близько 5% від тих, хто зазвичай бере участь у виборах в Автономній Республіці Крим. "І це ми ще не все перевірили", - зазначив Сенченко.

За його словами, у зв`язку з цим кримський БЮТ підготував відповідне звернення до прокуратури АРК, Головного управління СБУ в Криму, а також до всіх окружкомів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У кримських списках БЮТ знайшов 19 тисяч "двійників"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути