понеділок, 13 березня 2017 06:07

У Кремлі розповіли про зустрічі російського посла із оточенням Трампа та Клінтон

У Кремлі розповіли про зустрічі російського посла із оточенням Трампа та Клінтон

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що під час передвиборчої кампанії у США російський посол Сергій Кисляк зустрічався з людьми із оточення Трампа.

Пєсков говорив про зустрічі російського посла і з людьми з оточення екс-держсекретаря Гілларі Клінтон. Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу CNN, передає Daily Mail.
За словами прес-секретаря Путіна, Росія не намагалася вплинути на президентські вибори в США. Він припустив, що Кисляк лише виконував свою роботу, коли зустрічався з людьми з оточення Трампа, враховуючи генпрокурора Джеффа Сешнса.

"Це його робота", - сказав Пєсков про Кисляка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівники спецслужб викрили брехню Трампа

Також він підтвердив факт зустрічі з екс-радником Трампа з нацбезпеки Майклом Флінном.

За його словами, з Майклом Флінном російський посол обговорював "двосторонні відносини". Говорив про те, що відбувається в США, для того, аби це краще розуміли в Москві".

Щодо зв'язків людей із команди президента США Дональда Трампа з представниками Росії нещодавно відбулися гучні скандали. Радник Трампа Майкл Флінн 14 лютого подав у відставку через "надання віце-президенту та іншим неповної інформації щодо телефонних розмов з послом Росії".
За кілька тижнів до інавгурації Трампа Флінн обговорював американські санкції проти Росії, а також сфери можливого співпраці, з російським послом Сергієм Кисляком.

Зараз ви читаєте новину «У Кремлі розповіли про зустрічі російського посла із оточенням Трампа та Клінтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути