понеділок, 24 січня 2011 10:01

У Компартії підпорядковуються не лідеру - Царьков

У Компартії підпорядковуються не лідеру - Царьков

Скільки б не ховали Комуністичну партію, а вона залишається живою й відданою своїй ідеології, а не лідеру.

У цьому впевнений народний депутат від КПУ Євген Царьков.

Як повідомили в прес-службі Компартії, Царьков відзначив, що розмови про те, що "ідеї Леніна вже мертві разом із ним", навряд чи відповідають дійсності.

"Комуністична партія України - найстаріша партія України за традиціями, досвідом і, звичайно ж, часом існування. Скільки б не ховали Компартію, а вона залишається живою. А жива вона тому, що базується на ідеології", - зазначив комуніст.

Політик нагадав, що в Компартії змінилося вже більше 10 лідерів.

"І в жодного з них у біографії немає чорної плями, що він працював на себе або на свою кишеню. Всі вони працювали і продовжують працювати на благо суспільства", - вважає нардеп.

"Всі буржуазні проекти є політичними технологіями для розпилювання електорату за певними принципами. Тігіпко - вибір лібералів, Литвин - вибір інтелігентів і так далі. А комуністична партія базується на підпорядкуванні не лідеру, а ідеології, заснованої на наукових принципах, вироблених Марксом, Енгельсом та Леніним ", - підсумував Царьков.

Нагадаємо, колишній перший секретар Кримського рескому Леонід Грач і його помічник-консультант, колишній другий секретар Кримського рескому Юрій Аксютін наприкінці 2010 року були виключені з лав Компанії.

Сам Леонід Грач, коментуючи своє виключення із партії, заявив: "Я хочу, щоб партія вся прокинулася і подивилася, як далеко її завели продажні вожді".

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про дачу, яка нібито належить лідеру Компартії Петру Симоненку. Зокрема, на "1 +1" показали сюжет, в якому демонструється триповерховий будинок на ділянці розміром понад гектар, який, за інформацією каналу, коштує $ 1,5 млн.

Зараз ви читаєте новину «У Компартії підпорядковуються не лідеру - Царьков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути