пʼятниця, 06 січня 2012 09:08

У колонії Тимошенко Різдвом заправлятимуть баптисти

У колонії Тимошенко Різдвом заправлятимуть баптисти

У Качанівській жіночій колонії під Харковом, де перебуває екс-прем'єр Юлія Тимошенко, готують святкову програму для ув'язнених. Зокрема, на Різдво в колонії планується концертна програма від релігійної організації баптистів "Ясна поляна".

Про це пише "Сегодня", посилаючись на прес-секретаря Управління держпенітенціарної служби в Харківській області Юрія Чумака.

За його словами, баптисти співатимуть псалми, читатимуть проповіді і роздаватимуть продуктові пакети, куди входять консерви, цибуля, часник, яблука, печиво і цукерки.

"У святковому меню обов'язково будуть кутя та пиріжки. 6 січня в церкві при колонії відбудеться богослужіння", - розповів Чумак.

Видання окремо зазначає, що, за словами тюремників, з пастором Турчиновим присутність баптистів ніяк не пов'язана. "Практично всі засуджені у Качанівській колонії харчуються з однієї їдальні. Тому, швидше за все, Юлії Володимирівні запропонують кутю, але от чи захоче вона її їсти, вирішить сама. Вчора у неї була дочка Женя, передала щось домашнє", - повідомили тюремники.

За інформацією видання, у колонії також виступить харківська співачка, учасниця шоу "Україна має талант" Марина Кехтер. Там вона співала на свята у минулі роки.

"Я із задоволенням поїду туди ще раз. Я співаю тільки те, що пишу сама - про те, як влаштований жіночий світ. Мої пісні добре сприймають у колонії - жінки плакали, аплодували і свистіли. Я навіть зацікавилася, мовляв, свист - це добре чи погано? Вони мені сказали, що добре", - розповіла Кехтер.

Натомість різдвяний концерт Тимошенко дивитися не дозволять, оскільки вона не має права залишати камеру СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «У колонії Тимошенко Різдвом заправлятимуть баптисти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути