Ексклюзиви
вівторок, 17 січня 2012 13:13

У КОДі стали більш обережними до взаємокритики - День Злуки на носі

У КОДі стали більш обережними до взаємокритики - День Злуки на носі

Під час святкування Дня Злуки на Софійській площі у Києві, 22 січня, представники опозиційних партій, які входять до складу Комітету опору диктатурі (КОД), мають намір оприлюднити і підписати узгоджені декларації про координацію спільних дій та взаємонепоборювання на парламентських виборах.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Водночас в опозиційних колах з обережністю коментують сам процес переговорів, який проходить наразі у КОДі, й утримуються від будь-якої взаємної критики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція остаточно об'єднається 22 січня на День Злуки

"Свобода", як член Комітету опору диктатурі, братиме участь у заходах до Дня Злуки. На них буде підписано узгоджені документи. Зараз уточнюються, які саме. Очевидно, це будуть певні декларації про координацію спільних дій. Буде також спільна заява про взаємонепоборювання", - відзначив Тягнибок.

За його словами, єдиний список мажоритарників від опозиції 22 січня оприлюднений не буде, але робота над цим питанням триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єднання опозиції 22 січня буде формальним і символічним - Карасьов

"Свобода" вважає, що не є доцільним вже сьогодні оприлюднювати його через певні міркування. Ми зараз обговорюємо робочі питання. Будемо озвучувати щось конкретне лише після досягнення певних домовленостей", - зауважив свободівець.

На його думку, немає сенсу інформувати громадськість на етапі переговорів з тої причини, що окремі слова можуть бути неправильно трактовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УНП вважають, що треба об'єднуватись, але з ким конкретно - не знають

"Тому для загального позитиву, для того, щоб рішення були зрештою ухвалені, для уникнення свідомих і несвідомих провокацій - краще не коментувати цей процес", - резюмував Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «У КОДі стали більш обережними до взаємокритики - День Злуки на носі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути