вівторок, 02 вересня 2008 18:42

У коаліції здали нерви

Голова парламентської фракції БЮТ Іван Кириленко вважає, що заява народного депутата від фракції НУ-НС Романа Зварича щодо готовності до виходу НУ-НС з коаліції означає, що у партнерів по коаліції "здали нерви". Про це він заявив в кулуарах Верховної Ради України.

Глава фракції БЮТ підкреслив, що зараз у ВР відбувається "нормальна, конструктивна робота".

"Ми ні з ким не домовлялися, ми критикуємо опозицію, а опозиція, у свою чергу, критикує нас, проте у нас йде результативне голосування. Якщо ми позбавимося від впливу ззовні, то у нас і надалі йтиме нормальна робота парламенту", - відзначив Кириленко.

У свою чергу, народний депутат від НУ-НС Тарас Стецьків назвав заяву народного депутата України від НУ-НС Романа Зварича щодо того, що НУ-НС готовий вийти з коаліції, особистою позицією народного депутата і не відображає позицію блоку.

За словами Стецьківа, можливість виходу фракції НУ-НС з коаліції не обговорювалася на засіданні фракції.

"Я вважаю, що, дійсно, сьогодні мали місце ознаки політичної змови між Партією регіонів і БЮТ. Це нас дуже сильно стривожило. Ми вважаємо, що це є реальним порушенням єдності коаліції і ми хотіли б провести консультації в рамках нашої демократичної коаліції з БЮТ, і отримати на наші питання відповіді, а вже після цього робити якісь висновки. Я вважаю, що Зварич виразив свою особисту точку зору і думаю, що передчасно робити подібні заяви", - заявив Стецькив.

Нагадаємо, заступник голови фракції НУ-НС Роман Зварич заявив, що фракція блоку "Наша Україна - Народна самооборона" у Верховній Раді готова вийти з коаліції через грубе порушення з боку БЮТ умов коаліційної угоди, повідомляє Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «У коаліції здали нерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути