понеділок, 28 липня 2008 13:30

У Кличка вважають, що Київ має допомогти підтопленим регіонам

Київ має надати фінансову і матеріальну допомогу західним регіонам України, які потерпають від стихійного лиха, вважає депутат Київради (Блок Кличка) Дмитро Андрієвський.

У повідомленні прес-служби депутата йдеться, про те, що, на думку політика, це питання можна вирішити терміновим скликанням позачергового засідання Київради, де депутати проголосують про виділення відповідних коштів з міського бюджету, або негайним розпорядженням КМДА.

"Другий спосіб є більш раціональним, – заявив представник Блоку Кличка. – Тому я закликаю керівництво КМДА якнайшвидше надати від імені столичної громади допомогу людям, які постраждали від паводку". Крім коштів з міського бюджету, продовольства та предметів першої необхідності, вважає він, потрібно виділити місця для дітей з Прикарпаття та Закарпаття в київських літніх таборах відпочинку й забезпечити технічну допомогу спеціальним транспортом, будівельними матеріалами, фахівцями.

Андрієвський відзначає, що допомога постраждалим "завжди була одним із пріоритетів столичної влади, а стихійне лихо у західному регіоні є загальнонаціональною трагедією", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Кличка вважають, що Київ має допомогти підтопленим регіонам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути