Ексклюзиви
субота, 27 грудня 2008 18:43

У Києві з"явилася нова політична партія "Народ"

Сьогодні, 27 грудня, в Києві відбувся засновницький з"їзд політичної партії "Народ". Її делегати прийняли програму і статут, а головою нової політичної сили обрано Андрія Лавринця, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу партії.

"В основі створення цієї партії лежить ідея об"єднання громадян для вирішення насущних проблем. Політики, які загралися в ігри за владу, роками послідовно доводять свою нездатність ефективно керувати країною. Особливо гостро це відчувається зараз, під час кризи. Економіка, інфраструктура, медицина, соціальна система - немає жодної сфери в українській державі, яка б не потребувала реформ", - наголошувалося на з"їзді.

Як підкреслив Лавринець, "сьогодні всі без виключення жителі України впевнені, що зміни необхідні. Але небагато вірять у можливість таких змін, а ті, хто вірить, - чекають на допомогу від політиків". На його переконання, це неправильний підхід.

"Немає сенсу чекати, коли у міністрів або депутатів прокинеться совість. Ми можемо міняти своє життя самі, тут і зараз", - заявив лідер нової партії.

У своєму зверненні до делегатів він нагадав, що за Конституцією єдиним джерелом влади є народ України.

"Партія "Народ" ставить собі на меті реалізувати ці права. Але, на відміну від інших політичних сил, її представники мають намір почати свою діяльність на локальному рівні - з районів, сіл, міст. Тільки після успішної діяльності на мікрорівні партія перейде на загальнонаціональний", -зазначив Лавринець.

Представники партії переконані, що загальні дії дозволять розв"язати реальні, а не надумані проблеми; "перш, ніж піднімати питання про НАТО, потрібно полагодити труби, прокласти дороги, пофарбувати школи, добитися звільнення місцевого чиновника-корупціонера".

"Партія "Народ" створена без участі олігархічних елементів, професійних політиків, її члени - робочі, службовці, підприємці, студенти", - наголошується в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «У Києві з"явилася нова політична партія "Народ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути