пʼятниця, 04 січня 2013 14:43

У Києві нічого не знають про приїзд Депардьє

У Києві нічого не знають про приїзд Депардьє
Фото: dni.ru

Інформація про візит в Україну знаменитого актора Жерара Депардьє, який отримав 3 січня 2013 громадянство Росії, не підтверджується.

Раніше Інтерфакс повідомив про те, що актор відвідає Україну, де відвідає виставу знаменитого французького цирку "Фенікс", в якості гостя буде присутній на корпоративі "Креді Агріколь Банку", в рекламній кампанії якого він бере участь, а також огляне фермерське господарство в Херсонській області по шляху до Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Балога нагадав, як Депардьє "не вилазив" від Ющенка і припустив, що він "паразитує"

Однак, у Палаці спорту, де проходить представлення цирку "Фенікс", "Інтерфаксу" повідомили, що не отримували інформацію про візит Депардьє.

"Зазвичай нас організатори повідомляють про таке, але на цей момент вони нічого не повідомляли. Ми нічого про це не знаємо", - повідомили у Палаці спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві Депардьє назвав Росію "країною великої демократії"

У банку "Креді Агріколь Банк" назвали "пліткою і вигадкою" інформацію про те, що знаменитий актор відвідав святковий корпоратив установи.

"Ми спростовуємо інформацію про те, що Депардьє приїхав до Києва, де візьме участь у корпоративі", - повідомили в банку.

У посольстві Росії в Україні повідомили, що не володіють інформацією про те, чи приїхав Депардьє, який тепер є російським громадянином, в Україну.

Зараз ви читаєте новину «У Києві нічого не знають про приїзд Депардьє ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути