Ексклюзиви
пʼятниця, 28 грудня 2012 16:24

З гастролями до Києва приїхав засновник "Цирку Дю Солей"
9

Фото: Фото надані організаторами гастролей цирку "Фенікс"

Вчора 27 грудня в Києві почалися гастролі французького цирку "Фенікс". У Франції він стоїть на одному рівні з Паризькою оперою.

"Це масштабне шоу, якого ще не було в Україні. З Парижа до Києва приїхали 15 фур з обладнанням та 8 тонн зі звуковим обладнанням. Сцену Палацу Спорту, де будуть проходити спектаклі, за 48 годин перебудували таким чином, щоб забезпечити якісне шоу з усіх місць у залі. Всього в спектаклях візьмуть участі 95 циркових артистів з різних країн світу. Кожен з яких застрахований на $1 мільйон. Цирку в Парижі стоячи аплодував Жерар Депардьє, Аурелія Дюпон, Катрін Деньов, Ізабелла Росселліні, Шарлотта Ремплінг", - кажуть організатори.

"У Києві ми відтворимо конфігурацію того самого цирку "Фенікс", який вже побачили 4 мільйона глядачів. Наша мета полягає не в тому, щоб пристосувати спектакль до залу, а в тому, щоб перетворити зал в цирк "Фенікс", - зауважує власник цього цирку. У минулому творець "Цирку Дю Солей" Алан Пашрі.

На вході в Палац Спорту всіх гостей зустрічатиме Дід Мороз і Снігурочка. Гастролі вже почались 27 грудня і триватимуть до 6 січня.

Зараз ви читаєте новину «З гастролями до Києва приїхав засновник "Цирку Дю Солей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі