Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2008 07:57

У Кільчицької син від француза, але схожий на неї (ФОТО)

Синові заступника київського мера Ірени Кільчицької вже тиждень. Та доки маля на ім"я Марк призвичаюється до цього світу, його мама наліво й направо роздає інтригуючі інтерв"ю.

"Те, що я безумно любляча мама, це факт. Якби проводився конкурс "краща мама", я б його однозначно виграла", - самовпевнено заявляє породілля в інтерв"ю "Сегодня".

І так само впевнено не розкриває Ірена Реонольдівна імена батьків вже двох своїх дітей.

"У Моніки й у Марка різні батьки. Я не роблю з цього таємниці, але і не афішую імена. Сьогодні у них є я, і цього більш ніж достатньо", - впевнена жінка. Хіба що стосовно батька меншої своєї дитини Кільчицька додає і інтерв"ю "Газеті 24":

"Його ім"я вам нічого не скаже. Досить того, що я вже говорила: він справді француз, з гарними генетичними даними. Через пару місяців ми з Монікою і Марком поїдемо у гості у Францію".

Тож поки напевне відомі лише імена матерів Моніки та Марка - рідної та хрещеної. Бо, як повідомила Ірена Реонольдівна, у хрещені свого сина вона пророчить ту саму даму, яка хрестила її доньку - свою подругу і дружину Черновецького Аліну Айвазову.

"Для мене буде велика честь, якщо мер стане хрещеним мого сина. Але я знаю, що він дуже зайнята людина, та й ми ще поки не виписалися з пологового, щоб думати про хрестини", - каже Кільчицька стосовно неодноразових заяв Черновецького із самовисування "на пост хрещеного батька" її маляти.

Мерська дама (нею Кільчицька знову стане щойно зможе приступити до роботи - обіцяла) розповіла, що із вибором імені для сина проблем не було. Вона просто хотіла, аби імена дітей починалися на одну літеру.

"І якщо Моніка - блакитноока білявка, але точно з моїм характером, то Марк зовні - моя точна копія. Це помітили всі мої близькі і друзі, що бачили дитину. Те ж обличчя, вилиці, очі, губи, ніс. І взагалі я відчула, що вагітність і чекання дитини - почуття непередаване", - зізнається Ірена Реонольдівна.

Кільчицька також запевнила, що її маленький син ніяким чином не складатиме конкуренції Моніці.

"Вона знала, що у неї з"явиться братик. У них різниця у віці 1 рік і сім місяців. Коли я була вагітна Марком, Моніка гладила мій живіт, цілувала його, і навіть "пригощала" братика то бубликом, то кавуном", - розповідає колоритна породілля.

"Для неї він зараз кращий друг, а у майбутньому і захисник. Вона вже називає його "батиком". Потім, уже приїхавши з нянькою до мене у пологовий будинок, вона бачила його у ліжечку, намагалася з ним або пограти, або дати соску. Контакт із ним вона знайшла дуже швидко", - завіряє Кільчицька.

До слова, у Баден-Бадені, де Ірену Реонольдівну засікли із Аліною Айвазовою, вона таки справді купувала одяг для своїх малих.

"На кілька днів до нас приєднався і Денис Басс. Він прилетів у Німеччину у справах, але в один із днів ми усі разом вечеряли у ресторані. Я тоді ще пожартувала, що він ніколи не одружиться, якщо нас запам"ятають разом. Мовляв, побачивши Дениса поруч зі мною, навряд чи хтось ризикне зі мною зв"язуватися", - додала Кільчицька.

Чи є у Ірени Реонольдівни плани стосовно подальшого розширення "дитячого штату", вона поки не зізнається. Каже лишень, що друга вагітність була тяжчою за першу і тепер вона потребує більше часу для відновлення форми.

Фото Сегодня", "Газети 24" та "Toplife", Tablo ID.

Зараз ви читаєте новину «У Кільчицької син від француза, але схожий на неї (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути