середа, 10 лютого 2010 09:24

У Катеринчука є чотири варіанти для перемоги Тимошенко

У Катеринчука є чотири варіанти для перемоги Тимошенко

Нардеп від "Нашої України-Народной самооборони" Микола Катеринчук заявив, що є як мінімум чотири варіанти, які можуть зробити Тимошенко преможцем другого туру виборів президента.

Про це повідомляє "Комерсант-Україна".

"Яку стратегію оберуть юристи Юлії Тимошенко, мені поки складно судити, але, на мій погляд, є як мінімум чотири варіанти, які можуть привести до того, що вона опиниться попереду за кількістю голосів", - сказав він.

Водночас він відмовився перераховувати ці варіанти.

"Я про це не говоритиму, тому що це елементи стратегії, а я зацікавлений в її реалізації. Якщо будуть які-небудь звернення до мене із цього приводу, то я готовий проконсультувати, але поки таких звернень не було", - сказав Катеринчук.

Він також відзначив, що згідно з прийнятими змінами в закон про вибори президента, рішення дільничних виборчих комісій повинні бути ухвалені протягом 24 годин.

Після цього наступає термін оскарження рішень окружних комісій, на це дається п"ять днів.

"Отже оскарження результатів на місцях вже можна починати. Що стосується Вищого адмінсуду, то хоча в законі і написано, що рішення цього суду є остаточним і оскарженню не підлягає, є один нюанс.

У Верховного суду є право у зв"язку з винятковими обставинами, які не були вивчені в судах попередніх інстанцій або були вивчені недостатньо повно, узяти справу в свої руки.

І вже Верховний суд може поставити остаточну крапку в цьому питанні, стати тією самою останньою інстанцією", - сказав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «У Катеринчука є чотири варіанти для перемоги Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

85

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути