пʼятниця, 25 лютого 2011 13:38

У Каневі водій відірвав погон одному даїшнику, іншому - вибив зуб

У Каневі водій відірвав погон одному даїшнику, іншому - вибив зуб

24 лютого близько 11.35 по вулиці Першого травня у місті Каневі на Черкащині водій автомобіля "Шкода Октавія" напав на інспекторів ДПС місцевого відділення ДАІ.

Як повідомляє прес-служба УДАІ в Черкаській області, водій порушив правила дорожнього руху, на ділянці дороги з одностороннім рухом їхав назустріч іншому транспорту. Інспектор хотів роз'яснити водієві вчинене ним правопорушення і показав пункт правил дорожнього руху. На прохання інспектора пройти до патрульного автомобіля для складання протоколу відреагував грубо і накинувся на інспектора.

"Водій схопив інспектора ДПС за одяг та відірвав лівий погон, – розповів начальник відділення профілактичної роботи ВДАІ міста Черкаси Ярослав Вороний. – Після цього вдарив інспектора в груди. Другий інспектор в цей час знаходився біля патрульного автомобіля, підбіг, щоб розборонити за що отримав від водія удар по обличчю від якого в інспектора випав зуб".

Щоб вгамувати водія інспектори застосували заходи фізичного впливу та сльозогінний газ. На місце пригоди інспектори викликали підмогу та "швидку".

"Після надання медичної допомоги, водія було доставлено до місцевого відділку міліції, де складено адміністративний протокол за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі працівника міліції ст. 185 КУпАП", – зазначив Вороний.

Зараз проводиться розслідування справи.

Нагадаємо, напередодні у Криму четверо чоловіків жорстоко побили двох даішників.

Зараз ви читаєте новину «У Каневі водій відірвав погон одному даїшнику, іншому - вибив зуб ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути