вівторок, 03 січня 2012 15:59

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Качанівській колонії підтвердили, що за Тимошенко ведеться відеоспостереження

У Качанівській колонії підтвердили, що за Тимошенко ведеться відеоспостереження

Начальник Качанівській виправній колонії в Харкові, де перебуває Юлія Тимошенко, Іван Первушкін підтвердив, що за екс-прем'єром ведеться відеоспостереження.

"Відеоспостереження не заборонено законом. Щоб проводити постійне відеоспостереження, необхідно, щоб в камерах було достатньо світла. У нас в колонії більше 80 камер. Ми відповідаємо за безпеку всіх засуджених", - сказав Первушкін журналістам, відповідаючи на запитання, чи дійсно протягом 24 годин на добу за Тимошенко ведеться відеоспостереження, і горить світло в камері.

Він також зазначив, що Тимошенко отримує всю необхідну медичну допомогу відповідно до приписів комісії, яка оглядала екс-прем'єра в Києві 28 грудня.

"Її оглянув начальник нашій медичній частині, але Юлія Володимирівна заявила, що 28 числа був консиліум лікарів, який її обстежував, і є відповідні приписи, які ми зараз виконуємо. Вона також заявила, що якщо їй знадобиться інша медична допомога, вона повідомить нам у письмовому вигляді", - сказав Первушкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соратники Тимошенко "по-чоловічому" поговорили з керівництвом Качанівської колонії

Крім того, він повідомив, що Тимошенко перебуває в камері з однією жінкою, також засудженою за економічні злочини. Залучатися до роботи в колонії екс-прем'єр не буде, оскільки її нинішній статус - слідчо арештована.

Відповідаючи на запитання про те, як Тимошенко зустріла Новий рік, Первушкін сказав, що у неї була можливість дивитися телевізор до 2.00. Крім того, 31 грудня їй вручили передачу, в якій було понад 100 найменувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Тимошенко просить журналістів не розповсюджувати неправду

Начальник колонії додав, що для побачення з матір'ю Євгенії Тимошенко необхідно отримати дозвіл слідчого органу.

Зараз ви читаєте новину «У Качанівській колонії підтвердили, що за Тимошенко ведеться відеоспостереження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути