Ексклюзиви
субота, 30 березня 2024 20:24

У Кабміні плануються кадрові зміни в межах "перезавантаження влади" - Українська правда

У Кабміні плануються кадрові зміни в межах "перезавантаження влади" - Українська правда
30 березня президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Шефіра з посади першого помічника. Фото: ОП

В уряді України можливі кадрові зміни.

Проте команда президента України Володимира Зеленського ще не вирішила, що вони передбачатимуть. Про це йдеться у матеріалі "Української правди" "Велике перезавантаження імені Єрмака. Чому Зеленський проводить кадрові ротації в ОП".

За даними джерел УП, ротації у Кабміні планують проводити для "перезавантаження влади", яке розпочалося у лютому зі зміни військового керівництва країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент звільнив двох заступників Єрмака

У виданні додали, що наприкінці минулого тижня (йдеться про 21-22 березня) Зеленський повідомив про кадрові зміни звільненим чиновникам. Також президент обговорював з ними й те, які посади вони хотіли б отримати.

УП додає, що у команді президента не вирішили, чим буде займатися звільнений 29 березня заступник керівника Офісу президента Андрія Єрмака Андрій Смирнов. Інший звільнений заступник Єрмака - Олексій Дніпров може стати ректором одного з українських університетів.

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Шефіра з посади першого помічника.

Шефір є давнім другом Зеленського та бізнес-партнером по "Кварталу 95". Указ щодо цього опублікували на сайті президента 30 березня.

Зеленський також звільнив двох радників Офіса президента. Це колишній виконавчий продюсер "Студії Квартал 95" Сергій Трофімов та нардеп Михайло Радуцький. Звільнив радника Олега Устенка.

З посади уповноваженої президента з волонтерської діяльності звільнили Наталію Пушкарьову. З посади уповноваженої з питань забезпечення прав захисників України звільнили Альону Вербицьку.

Президент напередодні звільнив двох заступників керівника Офіса президента Андрія Єрмака Олексія Дніпрова та Андрія Смирнова.

Зараз ви читаєте новину «У Кабміні плануються кадрові зміни в межах "перезавантаження влади" - Українська правда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути