середа, 06 лютого 2019 12:11

У Гройсмана пообіцяли покатати журналістів відремонтованими дорогами

У Гройсмана пообіцяли покатати журналістів відремонтованими дорогами
В Україні близько 170 тис. км доріг. Фото: ТСН

Навесні Укравтодор проведе журналістам екскурсії по відремонтованих дорогах країни.

Про це на засіданні уряду сказав керівник Укравтодору Славомір Новак.

"Усі дороги, які ми ремонтували в 2017-2018 роках, серйозних дефектів не мають. Двічі на рік ми проводимо масштабні перевірки якості на завершення та початок будівельного сезону. Так буде і цього року. Тож на початок будівельного сезону - березень-квітень - запрошую журналістів на прес-тури, щоб на власні очі переконатися, що відремонтовані дороги знаходяться у належному стані", - сказав Новак.

Він наголосив, що ще два роки тому 95% українських доріг були у критичному стані.

"Поступово процент поганих доріг зменшується, а хороших - зростає. Ми багато чого змінили в галузі: запрацював дорожній фонд, діє децентралізація. Однак попереду ще багато роботи. Раціональні люди розуміють, що при мережі доріг у 170 тисяч кілометрів за 2-3 роки ситуацію не можна змінити кардинально", - додав керівник автодору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "150 відтінків 3D ям": як виглядає найгірша дорога в Україні

У Києві анонсували будівництво нового автошляху між вулицею Довбуша та Броварським проспектом. Окрім нових доріг, у 2019-ому стартує ремонт "втомленого" Шулявського шляхопроводу - навесні починають зносити старі конструкції. Цього року також починається будівництво метро на житловий масив Виноградар. Крім того, до 2020-го хочуть звести пішохідний міст, який з'єднає Володимирську гірку та Арку дружби народів. На оновлення чекає станція метро Святошин та фунікулер: замість старих вагонів встановлять новий прозорий фунікулер австрійської фірми Doppelmayr Garaventa.

Зараз ви читаєте новину «У Гройсмана пообіцяли покатати журналістів відремонтованими дорогами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути