Ексклюзиви
вівторок, 03 травня 2011 18:20

У ГПУ стверджують, що будуть вимушені заарештувати Тимошенко

У ГПУ стверджують, що будуть вимушені заарештувати Тимошенко

Генпрокуратура буде вимушена звернутися до суду для зміни Юлії Тимошенко запобіжного заходу, оскільки вона "знову, в котрий раз зірвала проведення запланованих слідчих дій з її участю". Повідомляє прес-служба відомства у вівторок, 3 травня.

"Так, раніше відмовившись від послуг адвоката Ференца та будучи проінформованою про необхідність явки до слідчого з іншим, обраним нею захисником на 12 годину 3 травня, Тимошенко в котрий раз з'явилася без захисника та заявила, що бажає мати захисника лише народного депутата Сергія Власенка", - заявили в ГПУ.

В повідомленні зазначається, що Тимошенко завідомо знала, що Власенко "як народний депутат не може займатися адвокатською діяльністю".

Раніше слідчий вже відмовляв у задоволенні клопотання Тимошенко про допуск Власенка як захисника.

Генпрокуратура попереджає, що в разі необрання екс-премєром захисника, їй буде призначено безоплатного захисника. А також прес-служба повідомляє, що ГПУ розцінює такі дії Тимошенко як намагання ухилитися від слідства, перешкодити встановленню істини в справі та спроби уникнути відповідальності за вчинене.

"У разі подальшого невиконання Тимошенко процесуальних рішень слідчого, Генпрокуратура вимушена буде звернутися до суду для зміни їй запобіжного заходу з підписки про невиїзд на взяття під варту", - наголошується у повідомленні.

У середу, 4 травня на 11 одину до слідчого екс-прем'єр має прийти разом із захисником.

Зараз ви читаєте новину «У ГПУ стверджують, що будуть вимушені заарештувати Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути