четвер, 30 червня 2011 17:28

У Генпрокуратурі кажуть, що справу проти судді Вовка закрили

У Генпрокуратурі кажуть, що справу проти судді Вовка закрили

Верховний Суд України ще в лютому 2010 року підтвердив незаконність порушення кримінальної справи щодо судді Сергія Вовка, головуючого у справі щодо екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури, коментуючи заяву адвоката екс-міністра Олексія Баганця про відвід судді у зв'язку з порушенням проти нього кримінальної справи.

"Сьогодні 30 червня під час судового засідання, де розглядається кримінальна справа за обвинуваченням Юрія Луценка, один з його захисників порушив питання про відвід судді Сергія Вовка у зв'язку наявності у відношенні до нього кримінальної справи...Ми змушені проінформувати, що постановою Верховного суду залишено в силі постанову Голосіївського районного суду м. Києва дворічної давності (від 16 липня 2009 року) про скасування як незаконної постанови про порушення кримінальної справи стосовно Сергія Вовка", - йдеться в повідомленні.

Печерський районний суд Києва 9 червня не задовольнив клопотання Луценка про відвід усього складу суду над ним.

Раніше суд відмовив у клопотанні екс-міністру про відведення судді Сергія Вовка.

На засіданні 30 червня екс-міністр і його адвокати знову заявили клопотання про відвід судді Вовка. Також Луценко знову просить суд, щоб його справу розглядав суд присяжних. Суд пішов до дорадчої кімнати для ухвалення рішення по заявлених клопотаннях.

Зараз ви читаєте новину «У Генпрокуратурі кажуть, що справу проти судді Вовка закрили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути