пʼятниця, 16 січня 2009 15:57

У газовій війні Кучма на боці Росії

Другий президент незалежної України Леонід Кучма не поділяє політику, що проводиться українською владою в газовому конфлікті з Росією.

"Я взагалі не розумію психології наших керівників. Яку ставлять вони мету? Опустити Україну до такої ями, я маю на увазі, перш за все, економічну і політичну. Напевно, вони самі не знають, що роблять, і мені від цього дуже шкода", - сказав він на брифінгу в п"ятницю в Києві.

Разом з тим Кучма висловив думку, що в газовому конфлікті, який розвивається між двома країнами, Україна "платить за дії і рішення, прийняті українською владою раніше".

"За все потрібно платити, я маю на увазі, потрібно платити за абсолютно іншу політику після відомої революції, платити за зміни зовнішньополітичного курсу, це абсолютно ясно і зрозуміло.

Також потрібно платити за позицію на Кавказі, відому ту ж позицію і не зрозумілу до цих пір для більшості українців. Заплатити за те, що сьогодні відбувається", - заявив екс-президент, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У газовій війні Кучма на боці Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути