вівторок, 30 листопада 2010 17:16

У доньки Черновецького відібрали "рай для бабусь"

У доньки Черновецького відібрали "рай для бабусь"

Постійні комісії Київради з питань охорони здоров'я та власності схвалили ліквідацію комунального підприємства "Кращий дім".

Про це повідомив секретар депутатської фракції "Республіка Київ" Олексій Давиденко.

Він наголосив, що умови проживання в КП "Кращий дім" для самотніх пенсіонерів нічим не відрізнялися від звичайних інтернатів, а різниця полягала лише у вартості. За словами Давиденка, один місяць перебування у "Кращому домі" коштував близько 5 тис. грн, тоді як у звичайних інтернатах - 2,5 тис. - 3 тис. грн.

"Виходить, що замість обіцяних "ананасів, ікри та райських умов" самотні пенсіонери отримали звичайне харчування та умови проживання, такі ж як у решті інтернатних закладів. То за що тоді їхні родичі платили вдвічі дорожче?" - запитав Давиденко.

Секретар "Республіки Київ" Давиденко нагадав, що мер Києва Леонід Черновецький особисто на сесії Київради презентував проект "Кращий дім" і свою доньку Христину в ролі керівника підприємства.

"Ми всі пам'ятаємо, як Леонід Черновецький на сесії особисто презентував цей проект і обіцяв годувати "своїх любих бабусь ікрою та ананасами", і створити їм "райські умови" для життя. Проте все це так і залишилося обіцянками", - зазначив Давиденко.

Депутат підкреслив, що для всіх 13 мешканців КП "Кращий дім" місце проживання не зміниться, адже ця установа розташована на території одного з діючих інтернатів. Таким чином, люди проживатимуть там, де й раніше, тільки платитимуть за це менші кошти, перепідписавши угоду з інтернатом.

Давиденко додав, що КП "Кращий дім" за півтора роки своєї діяльності перерахувало до столичного бюджету лише 4 748 грн., в той час як від родичів пенсіонерів отримало за цей час 540 тис. грн.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У доньки Черновецького відібрали "рай для бабусь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути