Ексклюзиви
субота, 18 вересня 2021 21:19

У Дніпрі люди не дозволили "тітушкам" зірвати Куліш-Фест

  Фото: Главком
Фото: Главком

Більше сотні молодиків спортивної статури, яких називають "тітушками", намагалися влаштувати провокацію під час проведення у Дніпрі Куліш-Фесту.

Фестиваль відбувся у парку "Зелений гай", де зібралися близько тисячі осіб – серед них активісти, волонтери та ветерани АТО, туди ж прибув і п'ятий президент, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко.

На заході було чимало родин із дітьми. "Тітушки", які організовано прибули у парк, не приховували своєї симпатії до нинішньої влади – гучно викрикували "Зеленский молодец", нецензурно лаялися на адресу "Євросолідарності" та Порошенка, кричали, що "им не место в Днепропетровске".

 

Обурені дніпряни не дозволили молодикам зіпсувати свято, відтіснили їх, а кількох довелося скрутити. Відео із парку також опублікувала молодіжна активістка Дінара Габібуллаєва. На ньому видно, що один з провокаторів п'яний, а на запитання, скільки він випив, він відповів "Какая тебе разница?".

За словами місцевих, молодики не дуже добре орієнтувались у Дніпрі, їх організовано привезли з Кривого Рогу та Запоріжжя. Цю інформацію також підтвердила поліція.

Перед провокацією у парку молодиків також бачили біля офісу партії "Європейська Солідарність", де вони викрикували нецензурні образи на адресу партії.

"Нас не зупинять ніякі провокації Банкової, яка нас боїться", – зазначив Петро Порошенко.

 

Зазначимо, що Куліш-Фести традиційно проводяться у різних містах України за ініціативи волонтера і музиканта, лідера гурту "Широкий лан" Ярослава Бойка, партійців "Європейської Солідарності" та ветеранів війни проти російської агресії.

Нагадаємо, раніше напад на Петра Порошенка був здійснений 24 серпня у самому центрі столиці, де Порошенко брав участь у багатотисячному Марші Патріотів. П'ятий президент разом із родиною загиблого морпіха Ярослава Журавля у цей час покладав квіти до Меморіалу героїв Небесної сотні. Окрім Порошенка дісталося і кільком ветеранам-учасникам маршу.

Після нападу на Петра Порошенка у п'ятого президента діагностовані опіки очей. Про це свідчить довідка фахівця з Олександрівської лікарні, який надавав Порошенку медичну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі люди не дозволили "тітушкам" зірвати Куліш-Фест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути