середа, 24 липня 2019 12:55

У ДБР зацікавилися Кличком

У ДБР зацікавилися Кличком
Сам Кличко провадження на своїй сторінці назвав "абсолютно роздутою нісенітницею". ФОТО: Віталій Кличко

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження проти міського голови Києва Віталія Кличка.

Про це Gazeta.ua повідомили у прес-службі ДБР.

"Кримінальне провадження щодо нього (Віталія Кличка. — Gazeta.ua) насправді зареєстровано, але більше подробиць ми повідомити не можемо", — зазначили у прес-службі.

Щодо чого відкрите провадження, у ДБР також не коментують з огляду на "таємницю досудового розслідування". "Ми, на жаль, поки що не маємо дозволу на її розголошення", - сказали у відомстві.

Сам Кличко провадження на своїй сторінці назвав "абсолютно роздутою нісенітницею".

"Спочатку "вкинули" від юристки-партнерки Портнова. Не пішло. Тепер із подачі вже самого Портнова розповсюдили у ЗМІ брудну маніпуляцію. І Андрій Портнов - юрист, колишній заступник глави Адміністрації президента-втікача Януковича, а тепер - новоявлений "викривач", - не може не знати, що ця "справа" лопне, як мильна булька. І інспірована вона тільки заради медіаефекту. Хочу підкреслити, я як мер столиці дію виключно в правовому полі", — написав міський голова Києва.

Кличка викликають на допит у п'ятницю, 26 липня, зазначили у ДБР.

Прес-секретарка міського голови Оксана Зинов'єва підтвердила Gazeta.ua, що він уже отримав повістку. Подробиць справи вона не знає. На допит замість Кличка підуть його юристи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличку 48 років: що кияни кажуть про мера

11 липня міськголова Києва Віталій Кличко заявив, що зустрівся з президентом Зеленським, який підтвердив чутки про розділення повноважень мера столиці й очільника Київської міської державної адміністрації. За словами гендиректора холдингу 1+1 media Олександра Ткаченка, у партії "Слуга народу" є 2 кандидатури на голову Київської міської держадміністрації.

Зараз ви читаєте новину «У ДБР зацікавилися Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути