субота, 19 травня 2012 17:18

У Чикаго Януковича попросять і далі "вповзати" в НАТО - комуніст

У Чикаго Януковича попросять і далі "вповзати" в НАТО - комуніст
Олександр Голуб вважає, що у НАТО не до Тимошенко. Фото: gazeta.ua

На саміті НАТО в Чикаго західні держави будуть вимагати від президента Віктора Януковича продовження "сповзання" України в обійми "євроатлантичних структур".

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції Комуністичної партії Олександр Голуб.

"Вони будуть намагатися отримати в Януковича підтвердження на подальше повзуче, можливо, не таке гучне, як за часів пана Ющенка, але вповзання та інтегрування в євроатлантичні структури", - зазначив комуніст.

У той же час, на уточнювальне запитання, чи будуть на саміті НАТО піднімати проблеми лікування та звільнення екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, а також переслідування політичних опонентів в нашій державі, Голуб сказав: "Навряд чи це буде щось нове. До слова кажучи, НАТО - це не та організація, яка повинна займатися подібними питаннями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генсек НАТО невдоволений ситуацією з Тимошенко і на Євро не приїде

За його словами, всі прекрасно розуміють, що справа Тимошенко - це "тільки привід Заходу подібним чином себе поводити з Україною", а не справжня причина ускладнення взаємовідносин між нашою державою і західними країнами.

Нагадаємо, упродовж двох днів, 20-21 травня, в американському місті Чикаго відбудеться 25-й саміт Організації Північноатлантичного договору. Як вже заявили організатори, зустріч найвищого рівня стане наймасштабнішою в історії Альянсу. На саміт запрошені понад 60 глав держав, урядів та міжнародних організацій, у тому числі президент України Віктор Янукович.

Зараз ви читаєте новину «У Чикаго Януковича попросять і далі "вповзати" в НАТО - комуніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути