четвер, 25 квітня 2013 12:27

У Черкасах дітей виженуть на площу, аби перешкодити мітингу опозиції - нардеп

Соборну площу Черкас вночі заставили наметами Партії регіонів, а також тут збираються проводити дитяче свято, аби перешкодити мітингу опозиції "Вставай, Україно!".

Автор: Фото: facebook.com
 

Про це в коментарі Gazeta.ua повідомив народний депутат від "Батьківщини" Леонід Ємець.

"У Черкасах має відбутися мітинг опозиції у рамках всеукраїнської акції "Вставай, Україно!". Уже за хорошою практикою представниками влади вчиняються різного роду перешкоди проведення цього мирного громадського заходу, - розповідає він. - По-перше, як завжди, центр міста зазнав тимчасового і моментального ремонту. Тут сьогодні відбувається ремонт доріг, каналізацій тощо. Це означає, що все обладнання стоїть на вулицях, дороги перекопані. Як мінімум, це добре, тому що у рамках акції "Вставай, Україно!" центральні міста держави зазнають непоганого ремонту, що працюватиме на користь громади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада хоче зірвати проведення акції опозиції в Черкасах - "Фронту Змін"

Депутат також назвав інші дії, які влада вчиняє для того, щоб перешкодити акції опозиції.

"Там, де сьогодні мав відбуватися кінцевий мітинг, уночі були встановлені намети Партії регіонів - це на Соборній площі напроти Черкасьої облдержадміністрації. Там у них проводиться свято, яке вони самі не знають чому присвячене: чи то дню перемоги, чи це буде дитяче свято, чи свято весни. Поки що ці намети, які стоять по периметру всієї площі, абсолютно пусті. У них сидять міліціонери й активісти Партії регіонів", - зазначив політик.

Ємець разом із колегою Олександром Бригинцем поспілкувався з людьми-агітаторами ПР.

Автор: Фото: facebook.com
 

"Хочу сказати, що люди живуть у реальному світі і прекрасно розуміють хто винен у цьому так званому "пакращенні", яке нас з усіх сторін обіймає. І тому їхня позиція щодо нинішньої влади і Януковича така, що однозначно цю владу треба міняти", - заявив нардеп.

Він сподівається, що на мітингу в Черкасах обійдеться без провокацій.

"Але прикриватися дітьми - до такого ще не додумався жоден глава адміністрації в Україні. Можливо, це лише початок. Я не знаю, що потім вони будуть, можливо, вагітних жінок виганяти на вулицю для того, щоб завадити мітингу опозиції? Слава Богу, трамвайних ліній тут немає. А тягнути трамвай із Харкова достатньо складно навіть для них", - зіронізував Ємець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар на випередження: у Черкасах Партія регіонів окупувала місце майбутньої акції опозиції

Він також додав, що на мітингу у Черкасах очікуються лідери всіх опозиційних сил.

"Я думаю, що присутність має бути достатньо серйозна - 5-10 тисяч однозначно, можливо, навіть більше. Черкаси - достатньо велике місто з розумними людьми. Я впевнений, що вони вийдуть заявити про свою позицію", - резюмував депутат.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах дітей виженуть на площу, аби перешкодити мітингу опозиції - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути