четвер, 20 жовтня 2011 15:48

У Черкасах пенсіонерів не пустили на сесію

У Черкасах пенсіонерів не пустили на сесію

Сьогодні зранку у Черкасах невідомі молодики у цивільному блокували вхід у приміщення обласного будинку рад. Там відбувалася сесія Черкаської міської ради.

З десятої години ранку сесію пікетували близько тридцяти представників Соціалістичної партії. Люди переважно літнього віку вимагали повернення пільг на проїзд у тролейбусах.

У цей час двері перегородили близько 20 молодиків, які пропускали лише депутатів і журналістів.

"Мене відмовились пропускати до сесійної зали, - розповів координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко. - На запитання чого не пропускають і чому блокується вхід у державну установу, відповіли "такий наказ". Називатися чи показувати посвідчення відмовились".

До приміщення будинку рад підійшов депутат міської ради від "Батьківщини" Микола Булатецький. Він зазначив, що згідно з Законом "Про місцеве самоврядування", сесії міськради є відкритими. І всі бажаючі мають право пройти до сесійного залу. Після чого декілька жіночок намагалися зайти у двері. Між ними та молодиками у цивільному виникла сутичка. У результаті якої пенсіонерка Нінель Смаглій упала зі сходів.

"Там не одна людина могла постраждати. – повідомив Даценко. – Щастя, що Нінель Григорівна залишилася живою. Вона впала зі сходів навзнак головою на бетон. Її забрала швидка допомога. У неї як мінімум струс мозку має бути. Декілька людей ледве втрималися на сходах щоб теж не впасти".

Уже на сесії депутат Булатецький із трибуни звернувся до представників прокуратури з вимогою пояснити, хто давав розпорядження не пускати людей на сесію міськради.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах пенсіонерів не пустили на сесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути