Ексклюзиви
понеділок, 08 серпня 2011 19:18

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Черкасах акція на підтримку Грузії завершилася написанням побажань Тимошенко

Сьогодні Рада опозиційних сил Черкащини провела акцію під назвою "08.08.08". Саме у цей день три роки тому розпочалася Російсько-грузинська війна. На Театральній площі Черкас зібралося близько 200 чоловік. Вони тримають прапори "Батьківщини", УНП, "Руху", "Свободи", "Нашої України". Із динаміків звучить грузинська музика.

"Ми вирішили показати підтримку черкащанами грузинського народу, - каже ініціатор акції Назар Обідзінський. – Сьогодні влада оголосила політичну війну всьому українському народу. Маємо брати Грузію за приклад, і як захищати національну гідність, і як боротися з корупцією".

Перед присутніми виступають місцеві політичні діячі. Також гість із Києва Валерій Бобрович. Він у 1993 році у складі УНСО брав участь у воєнних діях, має звання почесного громадянина Грузії.

Більшість виступів стосуються не лише грузино-російських подій, а й арешту лідера української опозиції Юлії Тимошенко.

"Коли ми подавали заявку на акцію, хотіли провести її в значно меншому форматі, - розповідає координатор опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко. – Але влада сама нам підкинула тему для акції".

Слово бере голова фракції "Батьківщина" у Черкаській міській раді Наталя Коваленко. Вона дякує присутнім від імені Тимошенко. У руках тримає зошит, для запису слів підтримки екс-прем'єру.

Першим до неї підходить черкащанин Ярослав Приходько. Він пише "Вірю в перемогу!". За ним відразу вишиковується черга із бажаючих написати побажання Тимошенко. Серед тих хто написав і екс-мер Черкас Анатолій Волошин.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах акція на підтримку Грузії завершилася написанням побажань Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути