понеділок, 05 серпня 2013 18:37

У Черкасах 5 депутатів "Фронту змін" перейшли до Партії регіонів

У Черкасах 5 депутатів "Фронту змін" перейшли до Партії регіонів
Фото: ru.tsn.ua

1 серпня п'ять черкаських депутатів, які пройшли у міську раду від "Фронту змін", вступили до Партії Регіонів: Анатолій Коверський, Руслан Донець, Валерій Вишиваний, Юрій Бондар та Борис Лєбєдцов.

У міську раду вони пройшли від "ФЗ", але були виключені з партії півтора роки тому.

"Причинами їх виключення з партії стало ігнорування рішення політичної ради партії про перебування "Фронту змін" в опозиції та недотримання ними внутрішньопартійних принципів, - прокоментував депутат обласної ради від "ФЗ" Юлія Воєвода. - У 2012 році всі депутати "Фронту змін", крім п'ятьох вищезазначених, підписувалися під зверненням до міської та обласної ради. Це було політичне рішення нашої партії про те, що всі ми будемо перебувати в опозиції до уряду. Казали — це їхнє внутрішнє переконання. До того ж в нас були чіткі вказівки за міський бюджет 2012, запропонований членами Партії Регіонів — не голосувати. Було зрозуміло, що декілька відсотків грошей йшли не туди, куди треба. Але вони проголосували. Також вони підтримали питання, щодо закриття Черкаського пологового будинку №2".

Після виключення з партійних лав екс-фронтівці були безпартійними.

"Якщо відверто, то хлопці непогані, але чому вони перейшли — не можу сказати. Дехто з них аргументував свої дії тим, що їм потрібно годувати родину, працювати. Адже в нас, як у опозиційної партії, були вказівки не очолювати посади в міській раді, в міськвиконкомах. Ми не повинні були працювати на владу", - додала Воєвода.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах 5 депутатів "Фронту змін" перейшли до Партії регіонів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути