середа, 20 квітня 2011 12:37

У центрі Рівного згорів автобус
5

Фото: Фото Центру пропаганди МНС у Рівненській області

Учора на вулиці Степана Бандери в Рівному під час руху загорівся автобус "ПАЗ". Від машини залишився тільки каркас. Водія з чадним отруєнням госпіталізували в центральну міську лікарню.

"З моторного відсіку раптово вирвалися клуби диму а потім вогняний стовп. Чоловік вискочив із салону з вогнегасником і самотужки намагався приборкати пожежу. Йому допомагали також водії інших машин", - розповідає Микола Прокопчук, начальник центру пропаганди обласного управління МНС.

На місце пригоди через п'ять хвилин після виклику прибули дві пожежні автоцистерни. Затори в центрі міста вони об'їжджали тротуарами.

"За допомогою пінних та водяних стовпів загасили пожежу. Однак, вогонь знищив внутрішню обшивку, лакофарбове покриття та пошкодив моторний відсік. Не знаю, чи його вдасться відновити", - додає Микола Прокопчук.

Автобус належав підприємцю, який і був за кермом. Машину не використовували на маршруті. У салоні була одна пасажирка. Вона не постраждала. Водія з чадним отруєнням швидка доставила в центральну міську лікарню.

 

Зараз ви читаєте новину «У центрі Рівного згорів автобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути