Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2009 20:30

У БЮТі кажуть, що ніякий суд не зірве вибори

У БЮТі кажуть, що ніякий суд не зірве вибори

Юридичних механізмів зриву президентських виборів в Україні не існує.

Про це сьогодні ввечері в ефірі "5 каналу" заявив народний депутат від БЮТ Сергій Власенко, коментуючи заяву заступника глави ЦВК Ганни Усенко-Чорної про можливий зрив виборів.

"Ті застереження, які були у нас, вже зняті в новій редакції закону про вибори президента або їхнє застосування було вкрай мінімізовано", - сказав він.

Власенко упевнений, що основні політичні гравці і політичні сили дійшли порозуміння в тому, що Конституційний суд або його рішення не може бути використане для зриву виборів.

"Що стосується зриву виборів шляхом квазіпозовів до суду, то ці питання теж розв"язані у новій редакції закону про вибори і можливість маніпулювання судовими рішеннями практично зведена до нуля", - розповів "бютівець".

Власенко також додав, що бездіяльність Верховної Ради негативно позначається на житті країни, але це не не може стати підставою для блокування або зриву виборів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі кажуть, що ніякий суд не зірве вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути