вівторок, 30 червня 2009 14:12

У БЮТ планують в середу вирішити кадрові проблеми Тимошенко

У БЮТ планують в середу вирішити кадрові проблеми Тимошенко
Фракція Блоку Юлії Тимошенко сподівається на те, що на позачерговому засіданні 1 липня парламент розгляне зміни в складі Кабінету Міністрів.

Про сказав депутат Ради від БЮТ Валерій Писаренко.

"Основний мотив (скликання позачергової сесії) це завершення всіх кадрових ротацій. Ви знаєте, що всі необхідні документи вже подано у Верховну Раду, і ми намагатимемося завершити заміщення тих посад, які сьогодні залишилися в Кабміні", - сказав він.

Зо словами Писаренка, відповідні кадрові пропозиції вже погоджено всередині коаліції.

Він зазначив, що БЮТ розраховує в першу чергу на підтримку депутатами від більшості тих кандидатур, які подано в парламент прем"єром Юлією Тимошенко, але не виключає і підтримки інших фракцій.

Як повідомлялося, позачергове засідання Ради розпочнеться о 10:00 у середу, 1 липня.

26 червня Кабмін запропонував Раді звільнити з посади міністра вугільної промисловості Віктора Полтавця і призначити замість нього Олександра Клименка.

Крім цього, уряд вніс подання на призначення на посади віце-прем"єр-міністрів ректора Київського політехнічного інституту Михайла Згуровського і мера Кривого Рогу Юрія Любо ненка.

На посаду міністра фінансів уряд пропонує призначити заступника голови Державної податкової адміністрації Федора Ярошенка, міністра транспорту і зв"язку - депутата парламенту від фракції Блоку Юлії Тимошенко Таріела Васадзе, міністра юстиції - депутата від фракції блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Віктора Шемчука, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ планують в середу вирішити кадрові проблеми Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути