середа, 02 лютого 2011 08:53

У БЮТ назвали "три кити" гуманітарної політики Януковича

У БЮТ назвали "три кити" гуманітарної політики Януковича

Українська культура, освіта, наука і президент України Віктор Янукович - це несумісні поняття.

Про це заявила прес-служба "БЮТ-Батьківщини".

У цій політсилі негативно поставились до законопроекту №6342 "Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" депутата від Партії регіонів Олени Бондаренко, який в першому читанні ухвалила провладна більшість.

"Наша фракція не дала жодного голосу за цей законопроект, яким ліквідовується 50% квота на музичні твори українських виконавців в ефірі телебачення та радіо", - уточнили "бютівці".

На їх думку, не депутат Бондаренко чи міністр Табачник сьогодні визначають напрямок гуманітарної політики в Україні. Опозиціонери вважають, що це робить особисто Янукович.

"Українська культура, освіта, наука і Янукович - це несумісні поняття. Безграмотність, безкультурність, разом з україноненависництвом – ось три кити, на яких насправді будується так звана гуманітарна політика нинішньої влади", - резюмували у "БЮТ-Батьківщині".

Нагадаємо, учора Янукович зустрівся з української письменницею Марією Матіос. Розмова йшла про перспективи розвитку української літератури, обговорювалися гуманітарні питання, в тому числі - підготовка до Шевченківських днів. Письменниця подарувала президенту України кілька своїх книжок.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ назвали "три кити" гуманітарної політики Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути