вівторок, 28 грудня 2010 12:58

У БЮТ кажуть, що Янукович ще відповість за все, що накоїв

У БЮТ кажуть, що Янукович ще відповість за все, що накоїв

Народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина", опозиційний прем'єр-міністр Сергій Соболєв не зважився спрогнозувати, яким буде рішення суду у справі екс-глави МВС Юрія Луценка. Про це він заявив у коментарі ForUm'у.

"Я не адвокат. Я не знайомився з матеріалами справи по суті. Але судячи з того, що є у пресі, Генпрокуратура вже сама заплуталася у звинуваченнях", - зазначив політик і додав: "Якщо зараз перевірити, на яких підставах працюють тими ж водіями люди у членів Кабміну, їхні особисті помічники, отримуючи державну зарплату, врахувати те, що керівник служби охорони Януковича де-факто є громадянином Росії, то вже тільки за це потрібно притягати до відповідальності особисто Януковича".

Також, за його словами, якщо ще розібратися, "скільки грошей сьогодні роздають у конвертах міністри, прем'єр, Янукович, то звинувачень набереться на сотні років ув'язнення".

"До речі, якщо хтось думає, що репресії під час свят залишаться непоміченими людьми, він глибоко помиляється. Після здійснених і задуманих "реформ", навряд чи хтось із українців зможе зустріти свята так, як йому хотілося б. Переконаний, що тих, хто скаже своє "Ні!" політичним репресіям, буде достатньо", - переконаний бютівець.

"Подивіться на їхні рейтинги (можновладців - ред). Такого низького рівня підтримки у Януковича ще не було. Це вирок виборця. І за все, що він накоїв, він відповість", - підсумував Соболєв.

Як відомо, Юрія Луценка у неділю 26 грудня затримали поблизу його дому працівники прокуратури та 11 бійців "Альфа" СБУ.

Як заявив пізніше сам Луценко, його затримали у справі про отруєння екс-президента Віктора Ющенка.

27 грудня рішенням Печерського райсуду екс-міністра внутрішніх справ заарештовано на два місяці.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ кажуть, що Янукович ще відповість за все, що накоїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

104

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути