Ексклюзиви
вівторок, 28 грудня 2010 11:25

Рішення про арешт Луценка прийняв Янукович - "нунсівець"

Рішення про арешт Луценка прийняв Янукович - "нунсівець"

Народний депутат із фракції НУ-НС Тарас Стецьків вважає засідання Печерського суду по справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка примітивним водевілем та дешевою опереткою.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Рішення суду було заготовлено заздалегідь. Проблема була лише в тому, щоб потягнути час. Все вирішувалося на самих верхах. Рішення про арешт Луценка приймав особисто Віктор Янукович. Без нього цього б ніхто не зробив. Це пряма і відверта помста за Майдан 2004 року. Луценко був першим. З усіма іншими вчинять так само через деякий час. Може, за декілька днів. Хоча ця публіка, монгольська орда така, що може діяти дуже швидко. Можуть розтягнути собі задоволення на декілька місяців. Не знаю. Але факт залишається фактом: хлопці хочуть чітко і відверто показати, що вони в нашій українській хаті хазяї, і будуть мстити всім. Найбільш буйним – тюрма, іншим – покора. Хто не буде слухатися покори, буде мати тюрму", - зазначив депутат.

Водночас, нардеп переконаний, що Луценка не посадять на 10 років.

"Бо за той час ми цю одру виженемо з України. Ми її організуємо в рамках Донбасу і там укокошимо. Вони утечуть з країни, як печеніги і половці", - додав він.

"Нунсівець" зауважив, що слідом за екс-міністром можуть затримати всіх, хто мав відношення до помаранчевої революції, в тому числі і його. "Чому б і ні?! Я це нормально сприймаю. Коли йшов на Майдан, знав, що буде у разі нашого виграшу, і що – у разі програшу. У програші винна Війна між двома людьми - Юлією Тимошенко і Віктором Ющенком. Вона загубила нам наш історичний шанс", - пояснив політик.

Стецьків вважає, що колишнього президента Віктора Ющенка не затримають.

"Він зараз чітко і ясно підсобляє Партії регіонів. Його чіпати не будуть. Для мене шкода, що так відбулося", - наголосив парламентар.

Нагадаємо, у понеділок Печерський суд прийняв рішення про арешт екс - міністра внутрішніх справ Юрія Луценка на два місяці.

Зараз ви читаєте новину «Рішення про арешт Луценка прийняв Янукович - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути