вівторок, 11 червня 2013 16:32

У більшості фізично немає людей - "ударівець" про позачергове засідання

У більшості фізично немає людей - "ударівець" про позачергове засідання
За словами Розенка, на "виїзних" засіданнях, розглядаються відверто лобістські та антинародні рішення. Фото: glavcom.ua

На цьому тижні не буде позачергового засідання парламенту.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав "ударівець" Павло Розенко.

"У провладної більшості фізично зараз немає людей, а також 226 голосів, які б вони могли продемонструвати суспільству. Тому дискусії навколо майбутнього розвитку подій у парламенті будуть перенесені на наступний тиждень і розпочнуться у понеділок на Погоджувальній раді. А зараз ми бачимо чергову погрозу з боку провладної більшості на тему: якщо ви будете продовжувати, ми у неконституційний спосіб будемо знову збиратися у районі туалетів Верховної Ради і проводити якісь сесійні засідання", - зазначив він.

Депутат наголосив, що УДАР не просив спікера Володимира Рибака бути модератором зустрічі керівництва фракцій із президентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович спікеру: "Треба проводити позачергову сесію"

"Ми не ставили вимоги, аби лідери фракції зустрічалися з Януковичем. У нас була чітка і ясна позиція: президент України має виконати Конституцію, прийти у Верховну Раду і через публічний виступ перед народними депутатами показати своє бачення розвитку країни на найближчий рік. Це не питання його бажання або переговорів із ним. Він зобов'язаний виступити перед парламентом. Ми чекали від зустрічі з Рибаком лише одного: дати виступу Януковича у Верховній Раді. Але вони традиційно включили дурника та починають розказувати, що президент когось хоче бачити чи почути", - зауважив Розенко.

"Мене вразила фраза президента про те, що начебто те, що зараз приймає парламентська більшість, у тому числі на закритих засіданнях, робиться для людей. Може, Януковича хтось неправильно інформує. Бо насправді на збіговиськах, які вони називають сесією Верховної Ради, для народу нічого не ухвалюється. Як правило, там розглядаються відверто лобістські та антинародні рішення, які нічого спільного з інтересами суспільства не мають. Я не можу назвати намагання якомога швидше протягнути рішення по запровадженню вексельних схем тим, що потрібно народу. Це ідея найближчого оточення президента, яка має одну мету - збільшення власного самозбагачення. Тому опозиція проти того, що порядок денний формується у невідповідності до інтересів суспільства", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «У більшості фізично немає людей - "ударівець" про позачергове засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути