Ексклюзиви
неділя, 16 березня 2014 18:12

У Білому домі вчергове запевнили, що США не визнають результатів "референдуму" в Криму

У Білому домі вчергове запевнили, що  США не визнають результатів "референдуму" в Криму
Фото: fpwr.ca

Сполучені Штати не визнають підсумки референдуму в Криму, оскільки вважають його незаконним, і попереджають Росію, що їй доведеться нести відповідальність за свої дії в Україні і зіткнутися з міжнародними санкціями. Про це заявив сьогодні старший радник президента США Ден Пфайфер, виступаючи в програмі американської телекомпанії NBC.

"Як ми вже говорили, цей референдум порушує міжнародне право, - сказав він. - Сполучені Штати не збираються визнавати його результати". "Ми працюємо з нашими партнерами по всьому світу, зокрема, європейцями, щоб об'єднати зусилля проти Росії і чинити на неї тиск у формі санкцій", - повідомив представник Білого дому.

Пфайфер нагадав, що президент США Барак Обама недавно підписав указ, що дозволяє ввести каральні заходи проти російських офіційних осіб і організацій у разі, якщо Москва не змінить свої дії відносно України.

Зараз ви читаєте новину «У Білому домі вчергове запевнили, що США не визнають результатів "референдуму" в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути