неділя, 28 жовтня 2012 15:25

"У Білій Церкві відморозки побили "беркутівців" - "Свобода"

"У Білій Церкві відморозки побили "беркутівців" - "Свобода"
Фото: segodnya.ua

У Білій Церкві (Київська область, виборчий округ №90) в приміщенні Чорнобильського фонду активна молодь заблокувала фальсифікаторів виборів, які здійснювали підкуп виборців від імені провладного кандидата Чудновського.

На місце події викликали міліцію. Коли приїхали співробітники "Беркуту", виручати фальсифікаторів приїхали невідомі. Вони напали на працівників-правоохоронців та інших присутніх і "визволили" заблокованих осіб. Тілесні ушкодження зазнали декілька осіб, повідомляє прес-служба політичної сили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині голови сільрад маскуються під журналістів

Згодом на місце прибула оперативна група міліції, яка проводить перевірку; затримано одного з фальсифікаторів, які проводили підкуп виборців.

За інформацією прес-служби, станом на 11.40 Білоцерківська міська організація ВО "Свобода" зафіксувала 38 точки, де здійснюється видача коштів виборцям в обмін на фото бюлетеня, в якому стоїть позначка навпроти прізвища Чудновський. Туди відразу ж викликають міліцію. Але вже зараз правоохоронці стверджують, що у них не вистачає особового складу.

Зараз ви читаєте новину «"У Білій Церкві відморозки побили "беркутівців" - "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути