понеділок, 23 травня 2011 10:25

У "Батьківщині" критична ситуація - екс-"бютівець"

У "Батьківщині" критична ситуація - екс-"бютівець"

На сьогоднішній день в Київській міській організації та й у всій партії "Батьківщина" критична ситуація.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав екс-голова столичної "Батьківщини" Анатолій Семинога.

"Я переконаний, що київська міська організація найближчим часом розпадеться і актив, який працював над ухваленням рішень піде, бо з його думкою останнім часом просто не рахуються", - подчеркнул нардеп.

"Нам раніше не зрозуміло було, чому іде такий процес. Але стало зрозуміло, коли ми дізналися, що керівництво партії "Батьківщина" підписало угоду з партією "Реформи і порядок", в якій є пункт про те, що Київська організація передана в управління ПРП", - сказав депутат.

Семинога наголосив, що члени Київської організації партії намагалися переконати, що цього робити не можна, однак ніхто до них не дослухався. Крім того, наголосив він, почалися "гоніння" низки членів організації.

Депутат також заявив, що залишає партію "Батьківщина".

"Я йду з партії "Батьківщина", бо не погоджуюся з тим, що розвалюється те, що ми напрацювали багато років...Мабуть їм(керівництву партії-Ред.) потрібні статисти, які будуть лише писати звіти про виконану роботу", - підкреслив парламентар.

Як розповів парламентар, він намагався двічі зустрітися з лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко, однак кожного разу отримував відмову.

За його словами, як мінімум в кожній районній організації лежить декількасот заяв про вихід з рядів "Батьківщини". Крім того, за його даними з партії вийшло декілька депутатів, які представляють Київраду.

На запитання, чи збирається він створювати власний партійний проект, Анатолій Семинога зазначив, що не думав про це, залишаючись активним членом партії.

Семинога також поскаржився, що його не допустили на з'їзд партії "Батьківщина", який відбувся минулого, тижня, "хоча я був обраний делегатом".

"Це свідчить про те, що керівництво партії просто боїться свого партійного активу", - додав парламентар.

Він також не вірить, що кандидат від столичної організації партії "Батьківщина" зможе повторити результат, який було досягнуто під час першого туру президентських виборів.

В той же час, колишні соратники Семиноги називають рішення депутата спробою "виправдати зраду".

За словами, нардепа Володимира Бондаренка, таким чином він намагається виправдати свій перехід до більшості.

Зараз ви читаєте новину «У "Батьківщині" критична ситуація - екс-"бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути