вівторок, 02 листопада 2010 10:45

У Авакова намагаються вкрасти перемогу - "бютівець"

У Авакова намагаються вкрасти перемогу - "бютівець"

Фракція БЮТ зареєструвала у парламенті постанову стосовно невизнання виборів у Львівській Київській областях та у місті Тернопіль.

Про це, виступаючи з трибуни заявив заступник голови фракції Андрій Кожем'якін.

За його словами, фракція БЮТ вимагає, щоб у середу ця постанова була винесена на голосування у сесійну залу. Кожем'якін наголосив, що влада робить усе для того, щоб затягнути час з підрахунком голосів і сфальсифікувати результати виборів.

"В першу чергу це стосується міста Харкова, де перемагає наш представник Арсен Аваков. Зараз у нього намагаються вкрасти перемогу", - зазначив депутат.

"БЮТівець" зауважив, що представники влади чинять злочини, щоб приховати справжній результат виборах на тих дільницях де вони зазнали фіаско.

Він підкреслив, що місцеві вибори продемонстрували щов Україні працює схема узурпації влади однією політичною силою

"Ні у кого не виникає сумніву, що це чітко спланована акція по захопленню влади на місцях. Замість того, щоб виправляти недоліки виборчого законодавства влада кинула всі можливості на боротьбу з опозицією",-сказав заступник Кириленка.

Кожем'якін нагадав, що БЮТ вимагає викликати генпрокурора Олександра Медведька, щоб він прозвітував перед ВР стосовно виборів у п'ятницю.

Крім того, БЮТ вимагає створення Тимчасової слідчої комісії стосовно блокування участі опозиції у місцевих виборах і втручання органів влади у виборчий процес.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Авакова намагаються вкрасти перемогу - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути