середа, 02 листопада 2016 14:32

У Януковича заберуть гроші - спецконфіскація

У Януковича заберуть гроші - спецконфіскація

Комітет з питань правової політики та правосуддя ухвалив законопроект про спецконфіскацію коштів режиму Януковича. Про це в коментарях журналістам повідомив народний депутат фракції "Народний фронт", член комітету Ігор Алексєєв.

За його словами, присутній на засіданні комітету міністр юстиції Павло Петренко презентував законопроект народним депутатам.

"Учора парламент ухвалив порядок денний сесії. Сьогодні законопроект розглянули на комітеті, і він отримав позитивний висновок. Ми сподіваємося на оперативний розгляд законопроекту в стінах парламенту", - зазначив Ігор Алексєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому половина фракції президента не підтримує законопроект про спецконфіскацію - експерт

"Це законопроект, який стосується стягнення до державного бюджету більш як 40 мільярдів гривень, які арештував ще уряд Арсенія Яценюка на рахунках Ощадбанку. Це кошти Януковича та його найближчого оточення - ті кошти, які, сподіваємось, будуть направлені на фінансування оборонного сектору, на соціальні видатки. Добре, що комітет оперативно його розглянув і надав позитивний висновок", - наголосив представник "Народного фронту".

Зараз ви читаєте новину «У Януковича заберуть гроші - спецконфіскація». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути