четвер, 14 червня 2012 10:23

"У Януковича щодо Тимошенко комплекси за Фрейдом — дивно, що такий великий чоловік боїться таку тендітну жінку" - Павловський

"У Януковича щодо Тимошенко комплекси за Фрейдом — дивно, що такий великий чоловік боїться таку тендітну жінку" - Павловський
Андрій Павловський побачив у Януковича комплекси. Фото: obozrevatel.com

Убивство Євгена Щербаня було скоріше вигідне команді Януковича, аніж Юлії Тимошенко.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив "бютівець" Андрій Павловський, коментуючи заяву Віктора Януковича про мотиви і причетність Тимошенко до убивства.

"Такі заяви пов'язані з тим, що наближається виборча кампанія, а Тимошенко була і залишається головним конкурентом Януковича, кто б що не казав. Тим більше, що він має якийсь неприродний страх перед Юлією Тимошенко", - зауважив він.

"Мабуть це якісь комплекси за Фрейдом, - додав політик, — бо дивно, що такий великий чоловік боїться таку тендітну жінку. Окрім того існує по відношенню до неї жага якоїсь тваринної помсти — по іншому не можна цього пояснити. Тому і виникають подібні звинувачення, з часом одне абсурдніше за інше".

Також Павловський не виключає, що для Тимошенко на Банковій вже підготували пожиттєвий термін.

"Вони бачать, що газова справа розвалилась і їм доведеться на останній касаційній інстанції під тиском європейської громадськості відміняти попередні договори. А якщо відмінити, то у Юлії Тимошенко зявляється шанс вийти на волю і прийняти участь у передвиборчій кампанії, а якщо вона очолить об'єднану опозиції, і та ще переможе, то зрозуміло, що для Януковича це — політична смерть і президентом він більше не буде. Тому вони роблять все можливе і неможливе, щоб залишити там Юлю до кінця віку", - акцентував він.

Коли є мотиви, каже депутат, треба спершу дивитися кому справді могло бути вигідне це вбивство.

"Мотив який - забрати власність Щербаня. А кому після смерті Щербаня відійшла його власність? Вона ж відійшла людям з найближчого оточення Януковича, його спонсорів. Тому саме спонсорам Януковича було вигідно вбити Щербаня і захопити його власність, контроль і владу у Донецькій області. Це все Янукович. Дітям Щербаня майже нічого не залишилось, все забрали соратники Януковича", - підсумував нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"У Януковича щодо Тимошенко комплекси за Фрейдом — дивно, що такий великий чоловік боїться таку тендітну жінку" - Павловський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути