середа, 03 березня 2010 09:16

У Яценюка Тимошенко назвали брехухою і руйнівницею

У Яценюка Тимошенко назвали брехухою і руйнівницею

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко - головний руйнівник демократичних сил. Про це заявив глава політичної ради партії "Фронт змін" Андрій Іванчук.

"Заява Тимошенко про те, що вона нібито єдиним лідером демократичних сил, оскільки решта всі зрадники, є цинічною брехнею.

Адже всі ми пам"ятаємо, як минулого року вона таємно вела переговори про об"єднання з Януковичем, а коли він в останню хвилину відмовився, в паніці заявила: "Пропало все", - заявили в прес-службі "Фронту змін".

"Саме на Тимошенко лежить головна відповідальність за розвал демократичного табору.

Саме її нездібна, бездарна і безграмотна політика як глави уряду поставила країну на межу виживання, а потім завдала найбільшої шкоди авторитету демократичних сил серед виборців.

Програвши вибори, вона не думає про країну, а зубами тримається за крісло прем"єра", - підкреслив Іванчук.

"Справжній демократ і патріот думає, перш за все, не про себе, а про Україну. Разом з тим, всі п"ять років ми бачили, що для Тимошенко особисті розбрати з Ющенком були вищі за інтереси держави і народу.

Тому вона не лідер демократичних сил, а головний їх руйнівник, який за роки незалежності завдав найбільшого збитку демократичним цінностям", - переконаний він.

"Якщо Тимошенко хоче зберегти хоч малу частину довіри виборців до себе, вона повинна сама піти у відставку, а не чекати, коли депутати її виженуть з посади.

Треба мати хоч краплину самоповаги, не кажучи вже про пошану до країни. Зараз щодня її перебування при владі - це черговий хворобливий удар по авторитету демократичних сил", - підсумував Іванчук.

Нагадаємо, раніше Тимошенко заявила, що має намір об"єднати демократичні сили країни для протистояння політиці нового президента Януковича.

Зараз ви читаєте новину «У Яценюка Тимошенко назвали брехухою і руйнівницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути