понеділок, 13 лютого 2012 18:35

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремщики "інструктують" іноземних лікарів, які приїхали обстежити Тимошенко

Тюремщики "інструктують"  іноземних лікарів, які приїхали обстежити Тимошенко

Керівництво Державної пенітенціарної служби доводить до лікарів міжнародної комісії, яка прибула до України для обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко, відповідні національні нормативні акти, яких вони повинні дотримуватися у спілкуванні з Тимошенко.

Як повідомили в понеділок у Державній пенітенціарній службі, зараз з цього приводу проходить спілкування керівництва служби з іноземними лікарями.

"Зараз триває з цього приводу нарада, на якій їм роз'яснюються статус Тимошенко, умови утримання, нормативні акти", - зазначили в Госпенітенціарной службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко розповів про можливі провокації під час огляду Тимошенко

Нагадаємо, в понеділок у Генпрокуратурі повідомили, що для обстеження Тимошенко до України прибули німецькі та канадські фахівці.

"Днями до України прибули фахівці з Федеративної Республіки Німеччини та Канади, які разом з українськими лікарями проведуть комісійне обстеження Тимошенко в Качанівській виправній колонії № 54 в Харківській області", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко: влада видумує відмовки, аби не пускати іноземних лікарів

Обстеження Тимошенко повинні проводити канадські і німецькі медики різних спеціальностей (всього 5 осіб). Представники Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україна поки не прибудуть, але вони не відмовилися від участі в медичному обстеженні екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «Тюремщики "інструктують" іноземних лікарів, які приїхали обстежити Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути