субота, 29 вересня 2012 18:35

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремники хочуть повернути Тимошенко в колонію

Тюремники хочуть повернути Тимошенко в колонію
У ДПтС заявляють про неправомірну поведінку ув'язненої Юлії Тимошенко. Фото: tvi.ua

Державна пенітенціарна служба ініціюватиме питання перед лікарями щодо доцільності перебування екс-прем'єра Юлії Тимошенко в лікарні. Як повідомляє в суботу прес-служба відомства, таке рішення прийнято керівництвом ДПтС.

"Зважаючи на неправомірну поведінку ув'язненої, порушення охоронного режиму з боку її захисника та однопартійців, також зважаючи на значне розширення рухової активності ув'язненої, ДПтС України готує офіційне звернення до членів медичної комісії з проханням надати обґрунтування про доцільність чи недоцільність подальшого утримання ув'язненої Тимошенко у відділенні лікарні ЦКЛ № 5 м. Харкова", - йдеться в повідомленні.

ВІДЕО: Тюремники оприлюднили відео, на якому Тимошенко туфлею б'є в двері

Нагадаємо, сьогодні на сайті Державної пенітенціарної служби України з'явився відеозапис з засудженою Юлією Тимошенко, яка вимагає дозволу на зустріч з соратниками.

На відео видно, як екс-прем'єр спочатку стояла з ходунками біля дверей у коридорі лікарні, вимагаючи короткострокового побачення. Потім вона сіла в коляску, зняла туфлю з каблуком і почала бити нею по дверях, кажучи: "Я не зупинюся. Ви позбавляєте мене законного побачення - не пускаєте людей, які прийшли до мене".

ВІДЕО: Тимошенко у відеозверненні закликала людей скинути на виборах мафію

У ДПтС наголосили: "Уточнюємо, що все це відбувалося тоді, коли однопартійці засудженої вже покинули територію ЦКБ № 5".

Раніше на сайті "Батьківщини" з'явився відеозапис, на якому Тимошенко закликає людей скинути на виборах "мафію" Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники хочуть повернути Тимошенко в колонію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути