субота, 29 вересня 2012 01:10

Тимошенко припинила лежачий протест на бетонній підлозі

Тимошенко припинила лежачий протест на бетонній підлозі
Фото: AFP

Колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко припинила лежачий протест біля дверей у свою палату у харківській лікарні "Укрзалізниці". Про це ввечері в п'ятницю повідомляє інтернет-видання "Українська правда".

Про те, що Тимошенко встала з підлоги, в ефірі 5 каналу розповів її адвокат Сергій Власенко. За його словами, Тимошенко піднялася, коли їй повідомили, що харківська прокуратура дозволила соратникам відвідувати політика.

Нагадаємо, Тимошенко вляглася на підлогу і відмовилася рухатися, поки їй не дозволять зустрітися з лідерами опозиції. У п'ятницю до неї не пустили главу ради об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсенія Яценюка, одного з найближчих соратників екс-прем'єра Олександра Турчинова та заступника голови партії "Батьківщина" Григорія Немирю. Тимошенко є лідером "Батівщіни".

У пенітенціарній службі України пояснювали, що побачення із засудженими, які переведені в стаціонар, на період лікування не надаються. Крім того, тюремники побоювалися, що велика кількість побачень негативно позначиться на процесі реабілітації Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко припинила лежачий протест на бетонній підлозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути