пʼятниця, 24 січня 2014 09:19

Тягнибоку та іншим лідерам Євромайдана хочуть заборонити в'їзд до Росії

Тягнибоку та іншим лідерам Євромайдана хочуть заборонити в'їзд до Росії
Фото: lenta-ua.net

Депутат Державної Думи, член фракції ЛДПР Ян Зелінський написав звернення до міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова з проханням вважати персонами нон грата на території Росії лідерів київського Євромайдана, зокрема Олега Тягнибока.

"Я направляю на ім'я міністра закордонних справ Росії звернення з пропозицією розглянути можливість включення деяких учасників київських подій у список персон нон грата. Це стандартний загороджувальний захід від іноземних громадян, у тому числі політиків, які роблять антиросійські випади і загрози", - заявив депутат.

Зелінський вважає, що події в центрі Києва можуть привести до влади в Україні радикальні сили націоналістів і порадив Президенту України вступати в переговори з екстремістами.

"У МЗС повинні розглянути пропозицію і оцінити, наскільки в Росії бажані такі іноземні гості, як лідер українських націоналістів Тягнибок чи інші представники Євромайдана", - зазначив депутат.

Депутат "Єдиної Росії " Франц Клінцевич підтримав ініціативу Зелінського.

"Такі люди, як Тягнибок, повинні відповідати за свої слова і ті наслідки, до яких їх мови приводять. Тому я б підтримав ініціативу про заборону на в'їзд", - заявив єдинорос.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Москва готова виступити в ролі посередника у врегулюванні політичної кризи в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибоку та іншим лідерам Євромайдана хочуть заборонити в'їзд до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути