понеділок, 18 березня 2013 00:06

Тягнибок впевнений, що мером Києва стане кандидат від опозиції

Тягнибок впевнений, що мером Києва стане кандидат від опозиції
Фото: news2000.com.ua

Лідер парламентської фракції "Свобода" Олег Тягнибок упевнений, що хто б не став узгодженим кандидатом в мери Києва від опозиції, він обов'язково переможе. Про це він заявив у програмі "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер".

"Насправді, кого б не підтримали представники трьох опозиційних сил, той і переможе на виборах київського міського голови", - сказав Тягнибок.

Він підкреслив, що не варто забувати про те, що крім виборів мера, будуть ще і вибори депутатів Київської міської ради, де опозиція, на його думку, повинна також узгодити кандидатів, щоб домогтися успіху. Тягнибок не виключив варіанту, що у випадку відмови лідера партії "УДАР" Віталія Кличка йти в мери від опозиції, він може погодитися стати узгодженим кандидатом від опозиційних сил.

Нагадаємо, опозиційні партії хотіли б бачити Кличка кандидатом у мери Києва, однак він сам ще не прийняв рішення. Опозиція дала йому час подумати до 18 березня.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок впевнений, що мером Києва стане кандидат від опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути