пʼятниця, 03 жовтня 2008 16:46

Тягнибок теж хоче виборів

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок наголошує на гострій необхідності дострокових виборів та зміні влади.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в агентстві УНІАН.

За його словами, реанімувати цей парламент уже неможливо.

Тягнибок заявив, що Україна перебуває зараз у системній кризі, що вже починає загрожувати існуванню Української держави. На його думку, виходом з цієї кризи може бути тільки докорінне очищення влади, і найлегший спосіб такого очищення - це проведення дострокових виборів.

Лідер "Свободи" заявив, що його партія має у своєму складі достатньо різнопланових фахівців, які зможуть запропонувати необхідні для українців проекти рішень.

Тягнибок нагадав, що однією з перших програмних засад його політичної сили є ухвалення закону про люстрацію та оприлюднення списків агентів КДБ колишнього СРСР в Україні. Він пояснив, що ухвалення закону про люстрацію передбачатиме, що такі люди будуть позбавлені права протягом певного часу обіймати будь-які посади у державній службі.

Крім цього, Тягнибок зазначив, що "Свобода" завжди розглядала можливість об"єднання на виборах з іншими політичними силами. Однак, за його словами, це може статися лише за умови виконання двох вимог: така партія має повністю поділяти ідеологію "Свободи" і підтримати необхідність ухвалення закону про люстрацію.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок теж хоче виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути