Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2012 13:29

"Тягнибок із штовханиною додав ПР впевненості, що комуністи їх підтримають" — "регіонал"

"Тягнибок із штовханиною додав ПР впевненості, що комуністи їх підтримають" — "регіонал"
Фото: ukranews.com

ВО "Свобода" та інші опозиціонери використовуючи силові методи із штовханиною лише додали Партії регіонів впевненості, що комуністи їх підтримають.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Володимир Зубанов.

"Партія Регіонів не повинна займатися штовханиною, бо це не серйозно і не солідно..треба шукати інші виходи із ситуації. Зараз питання основне стоїть перед опозицією та владою — це забезпечити європейський шлях розвитку держави, для цього треба приймати відповідні закони, які рекомендує нам прийняти Європарламент. Скоріше треба створити всі органи керівництва в ВР, в Кабміні, і потім взятися за голосування по Європейським законам", - пояснив він.

Окрім того, він додав: "Заради чого штовхатися? Заради мовного закону? Є доручення президента підготувати зміни. Нехай опозиція теж долучаються до цієї комісії. Може їх там теж щось не влаштовує, то нехай попрацюють в робочому порядку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонала" Рибака обрали спікером Верховної Ради

"Але показувати в кого більше біцепси та втратити європейську перспективу нашої держави..я думаю, що це не доцільно", - пояснив політик.

"Є одна принципова річ: якщо в тебе не має більшості в депутатському корпусі, то це ні до чого не призведе. Рано чи пізно, рішення все одно буде прийнято. Якщо я подивлюсь на голосування по лічильній комісії, то там є близько 240 депутатів, які голосують більш-менш консолідовано. От це і є ті 240 які проголосують за керівництво ВР, за голову Кабміну. Якщо є 240, то завтра-післязавтра, за тиждень всі рішення буде проведено, бо є реальна більшість депутатська", додав Зубанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" Медуниця не бачить нічого страшного в тому, що його побили "регіонали"

"Ця штовханина підштовхує комуністів підтримувати ПР, бо якщо цього зараз не робити, то ці штовхачі можуть довести ситуації до незрозуміло чого. Так, що Тягнибок із штовханинами додав ПР впевненості, що комуністи їх підтримають", - резюмував він.

Сьогодні та вчора у Верховній Раді відбувались сутички між опозиційними та провладними депутатами.

Нагадаємо, вчора, 12.12.12, Верховна Рада 7 скликання розпочала своє перше пленарне засідання, на якому зареєструвала п'ять фракцій: ПР, Об'єднаної опозиції "Батьківщина", Удар, "Свобода", КПУ.

Зараз ви читаєте новину «"Тягнибок із штовханиною додав ПР впевненості, що комуністи їх підтримають" — "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути