понеділок, 16 травня 2011 12:43

Тягнибок розповів, як зустріне комуністів у Львові 22 червня

Тягнибок розповів, як зустріне комуністів у Львові 22 червня

Представники Всеукраїнського обєднання "Свобода" у Львові готові радо зустріти будь-яких гостей міста. Найголовніше, аби останні тільки не піднімали червоних прапорів.

Про це Gazeta.ua заявив голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Зокрема, говорячи про можливий приїзд українських та російських комуністів 22 червня до Львова, Тягнибок зазначив: "Що стосується 22 червня, прошу, ми завжди радо зустрінемо гостей, які приїдуть до Львова. Але якщо ці гості приїдуть з провокаціями, будуть намагатись піднімати червоні незаконні, криваві прапори, під якими знищувались сотні тисяч галичан і львів'ян безпосередньо, зрозуміло, що ми будемо давати відсіч".

Крім того, головний "свободівець" зазначив, що "регіонали" є жорстокими у поводженні з іншими людьми, оскільки чоловік, який стріляв у Львові 9 травня з травматичного пістолета у націоналістів, є представником Партії регіонів.

"Куди вже жорстокіше бути представникам Партії регіонів, якщо вони витягають пістолети і стріляють? Ви знаєте, що людина, яка стріляла, балотувалась під третім номером у списках Партії регіонів до Винниківської міської ради на Львівщині. Це є їхній представник", - запевнив Тягнибок.

За його словами, саме тому "регіонали" здійняли такий галас, а міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов вже наперед визначає винних у націоналістичному колі.

"Усі бачили те відео (на якому видно стрілка - ред.). Про який самозахист йдеться? Людина йде, розвертається і стріляє. Навколо нього в радіусі десятьох метрів взагалі нікого немає", - додав голова ВО "Свобода".

Нагадаємо, 22 червня, в річницю початку Великої вітчизняної війни, депутат Верховної Ради від КПУ Євген Царьков заявив, що у Львові пройдуть ще більш масштабні заходи з використанням червоних прапорів, ніж були 9 травня. Для цього нібито планується залучити російських комуністів.

Пізніше лідер КПУ Петро Симоненко підтвердив, що компартії України та Росії мають намір провести спільну акцію у Львові.

Слід також зазначити, що за фактом стрілянини у Львові 9 травня біля Пагорба Слави порушено кримінальну справу. Про це повідомив заступник начальника головного управління МВС у Львівській області Михайло Курочка.

За словами Курочки, прізвище того, хто стріляв - Сопільник, він син колишнього заступника начальника управління ДАІ у Львівській області.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок розповів, як зустріне комуністів у Львові 22 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути